Save the date: minicongres Circulair bouwen met verplaatsbare woningen

30 november 2017
 

Het programma is inmiddels bekend

Klik hier voor het programma en om aan te melden

 

 

Save the Date: donderdagmiddag 15 maart 2018

Verplaatsbare woningen zijn een circulair alternatief voor reguliere nieuwbouw. De nieuwe generatie verplaatsbare concepten sluit ook goed aan bij de actuele behoefte aan kleine, hoogwaardige woningen. En de verplaatsbaarheid is een pré in de steeds dynamischer woningmarkt. Het is dan ook niet vreemd dat gemeenten inzetten op verplaatsbare woningen en dat veel corporaties verplaatsbare huurwoningen bouwen.

Watkostdebouwvaneenhuurwoning en het Expertisecentrum Flexwonen organiseren het minicongres Circulair bouwen met verplaatsbare woningen. Dit is een vervolg op het minicongres over Verplaatsbare woningen in oktober 2016. Het thema is mede ingegeven door het Rijksprogramma Nederland Circulair 2050, waarin de Bouw één van de vijf prioriteitsgebieden is. Uit een analyse van W/E adviseurs blijkt dat verplaatsbare woningen inderdaad circulair zijn. Maar er zijn ook knelpunten bij het bouwen, exploiteren en verplaatsen van woningen.

Tijdens het congres staat het circulaire businessmodel van verplaatsbare huurwoningen centraal. De sprekers gaan in op hoe bouwers, corporaties en gemeenten het model samen verder kunnen optimaliseren. Tijdens de pauze en de borrel kunt u kennismaken met de verplaatsbare en dus circulaire concepten van NEZZT by De Meeuw, Finch van De Groot Vroomshoop Bouwsystemen en de Heijmans ONE. Het definitieve programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Aanmelden

U kunt hier direct aanmelden of verzoeken om een update als het programma bekend is.

Het minicongres is gericht op gemeenten, corporaties en adviesbureaus. Er is een beperkt aantal plaatsen voor bedrijven. Aanmelden is gratis. Bij annulering na 1 maart wordt €50 exclusief btw administratiekosten in rekening gebracht.

Locatie

De Observant in Amersfoort

Het Minicongres is powered by Heijmans ONE, Finch van De Groot Vroomshoop Bouwsystemen en NEZZT by De Meeuw

 vrachtauto rechts 500.png

 

Benchmark renovatie en verduurzaming
Gemeentelijke grondprijzen sociale huur